zomerse gevoel herfst

Zo houd je het zomerse gevoel vast in de herfst!

De herfst is inmiddels officieel begonnen. De dagen worden korter, kouder en grijzer en dat betekent dat een eind is gekomen aan de heerlijke terrasavonden, middagen in het park en fijne ontbijtjes in de zon. Gelukkig betekent het einde van de zomer niet per se het einde van dat heerlijke zomergevoel! Er zijn namelijk zat manieren waarmee je die fijne, zomerse vibe net wat langer vast kunt houden. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Ga voor zomerse outfits die toch herfst-proof zijn

Daar gaan ze dan; je zomerse jurkjes, fleurige playsuits en favoriete sandaaltjes – weggestopt in een doos om pas weer tevoorschijn te komen als de r uit de maand is. Ho! Niet zo snel! Veel zomerse kleding kun je namelijk ook echt wel dragen als het wat frisser wordt, maar dan natuurlijk op een herfst proof manier. Dat leuke jurkje waar je zoveel zomerdagen in hebt beleefd? Trek een dikke panty aan en doe er een fijne, ruimvallende trui overheen. Je favoriete zomer blouse? Als je het combineert met een colbert, kan dat ook nu prima. Zo houd je dat lekkere zomerse gevoel stiekem nog wat langer vast.

Zomers eten: barbecueën!

Weet je nog, die zomeravonden waar geen einde aan leek te komen?… Lekker met een groot glas wijn het terras op en tot diep in de nacht kletsen onder het genot van heerlijk eten. Ook deze fijne traditie hoeft echt niet te stoppen! Een herfst barbecue is namelijk ook heerlijk. Trommel je vrienden op en sla lekker eten in, en de pret kan beginnen! Trek een dikke trui aan en ga lekker aan de slag in je buitenkeuken.

Luister naar muziek die fijne herinneringen oproept

Muziek is vaak onlosmakelijk verbonden met een bepaalde periode uit ons leven. Liedjes roepen vaak direct bepaalde emoties op. Ga maar na; dat ene nummer waarop je altijd danste met je eerste liefde, dat hitje dat jij en je vriendinnen van voor tot achter mee konden zingen… Bedenk welke liedjes voor jou echt bij de zomer horen, en maak hier een playlist van. Of je nu in de auto zit, door de stad wandelt of aan het werken bent: zet deze lijst op en je zult direct een glimlach op je gezicht krijgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.