Zo heb jij geen last meer van muggen

Zo heb jij geen last meer van muggen

Een van de meest irritante geluiden is toch wel het geluid van een mug. En voornamelijk in de avonduren als je bijna in slaap valt. Dat gezoem kan je namelijk wakker houden en je kan je er behoorlijk aan gaan irriteren. Dit is dan ook niet bevorderlijk voor jouw nachtrust. Gelukkig kan je hier iets tegen doen, lees deze blog snel verder om te weten wat!

Tip 1: het huis en tuin en keukenmiddeltje

Een middel wat je zeker wel thuis hebt liggen en anders aan het kweken bent in je tuin is munt! Munt is een geur wat muggen echt verschrikkelijk vinden. Zet dus een plantje op verschillende plekken neer in je huis, hierdoor houd jij de muggen wel buiten.

Tip 2: doe de lichten uit

Je hebt deze tip vast wel eens gehoord, en ja het werkt echt! Probeer de lichten uit te doen als je in bed licht. Haal voor de zekerheid een klein lampje om bijvoorbeeld een tijdschrift of een boek te lezen. En vermijd grote felle lampen. Want muggen die komen echt op het licht af

Tip 3: nog een huis tuin en keukenmiddeltje

Naast een muntplantje is het ook ideaal om lavendel aan te schaffen. Dit is dan ook een geur die muggen niet uit kunnen staan. Een drupje lavendelolie in bijvoorbeeld een diffuser kan al genoeg zijn om muggen buiten te houden. Maar het is ook altijd mogelijk om lavendelolie of bodylotion met lavendelgeur op te smeren.

Tip 4: zet een ventilator neer in de slaapkamer

Je zou er waarschijnlijk niet snel op komen, maar een ventilator kan zeker een goede bijdragen leveren. De ventilator blaast namelijk de muggen weg, op deze manier blijven de muggen eerder buiten!

Tip 5: deet is de tip

Een manier die bij velen waarschijnlijk wel bekend is, is deet. Dit is een middeltje dat insecten, dus ook muggen uit de buurt houdt. Deet kun je in een spray-, gel- en lotionvorm vinden. Daarnaast heb je ook nog verschillende procenten op de verpakking staan. Dit percentage geeft aan hoe sterk de bescherming tegen insecten is. Ben je op zoek naar Deet? Dan ben je bij Careplus Shop op het juiste adres. Hier vind je veel soorten Deet met als hoogste beschermingspercentage 50%. Daarnaast heb je ook nog varianten van 40% en 30%. Zorg dus van tevoren dat je weet welk percentage jij nodig hebt. Deet is ook erg handig om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld gaat kamperen. Op deze manier ga je met een veilig gevoel op reis en word je niet lek geprikt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.