Wil je ook een uniek keukenadvies aan huis

Wil je ook een uniek keukenadvies aan huis?

Je hebt er lang voor gespaard, lang over nagedacht of lang over gedroomd: een nieuwe keuken. Je doel was nog nooit zo dichtbij. De een weet precies hoe z’n droomkeuken eruit moet komen te zien, de ander twijfelt nog. Sommigen hebben helemaal geen idee, te veel keuzes en daardoor lijkt het onmogelijk. Maar bijna niets is onmogelijk. Ook het kiezen van een nieuwe keuken niet. Daarom is er nu een keukenadvies aan huis.

Thuis een keuken uitzoeken

Normaal kijk je op internet wat je smaak is, ga je naar een aantal keukenzaken en hak je de knoop door. Nu kan dat ook anders. Een keukenadviseur komt naar jou toe voor een keukenadvies aan huis. Je maakt een afspraak en op de afgesproken dag komt er een adviseur bij je langs om je wensen door te nemen, de keuken op te meten en te kijken naar materialen en kleuren. Dit gebeurt met een ‘mobiele showroom’ waar je de materialen kunt voelen, kunt bekijken in het licht dat er in jouw keuken is. Je kan handgrepen voelen en bekijken, kleuren vergelijken, materialen vergelijken en overleggen met iemand die in jouw keukenruimte staat. 

De perfecte oplossing bij jou thuis

Doordat het keukenadvies aan huis gebeurt en er dus daadwerkelijk iemand in jouw keukenruimte aanwezig is, praat en overlegt dit een stuk makkelijker. Want je wilt bijvoorbeeld wel bovenkastjes, maar hoe doe je dat dan met het raam. Daar heeft keukenadvies aan huis dan een oplossing voor. Wellicht past jouw favoriete kleur wel helemaal niet bij de huidige vloer of is het materiaal wat je in gedachten had toch niet zo geschikt met 2 grote honden in huis (want dit ziet de adviseur). Het grote voordeel van keukenadvies aan huis is dat je allebei weet en ziet om welke ruimte het gaat, hoe de lichtinval is, wat de afmetingen zijn en je kunt makkelijker knopen doorhakken. 

Een 3D tekening

Het kan ook zo zijn dat jij dacht dat een hoekkeuken de enige mogelijkheid was maar dat de adviseur aangeeft dat er wel 4 verschillende opstellingen mogelijk zijn. Of dat als je dat ene gipswandje weghaalt je wel die woonkeuken van je dromen kunt realiseren. Je kan sneller schakelen en ter plekke alles opmeten. Als de voorlopige beslissingen zijn gemaakt dan wordt er direct een 3D tekening gemaakt. Dan kan je zien hoe alle ideeën samenkomen en of het als geheel ook echt zo mooi is als gedacht of dat er wat aanpassingen gedaan moeten worden. Als alles is zoals je wilt dan kan de keuken besteld worden. Voor de bestelling wordt de keuken nogmaals ingemeten om er zeker van te zijn dat de afmetingen kloppen. Want meten is nog altijd weten. 

Volg je bestelling

Keukenadvies aan huis biedt de mogelijkheid om via een inlogcode de bestelling op de voet te volgen. Je kan dus zien of de keuken gerealiseerd wordt, wanneer het de fabriek verlaat et cetera. De keuken wordt na het verlaten van de fabriek nogmaals gecontroleerd en daarna op de afgesproken dag bezorgd en gemonteerd door een professionele montageploeg. De keuken wordt werkbaar en gebruiksklaar opgeleverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.