Wie is Dexter van der voorn?

Als je niet erg thuis bent in de wereld van de showbizz en de roddels die daar vaak regelamatig mee gepaard gaan, dan zou het heel goed kunnen dat de naam Dexter van der voorn je niet bekend in de oren zal klinken. Toch zijn er wel interessante dingen die je over deze man te weten zou kunnen komen. Hier kun je lezen over de interessante dingen die je over hem kunt leren. Je kunt bijvoorbeeld een inkijkje krijgen in met wie hij zijn liefdesleven vandaag de dag doorbrengt.

Een eerste introductie

Op het eerste oog lijkt Dexter van der voorn een hele standaard man. Online is er niet heel erg veel over hem te vinden. Hij werkt in de televisiewereld. Dit is ook gelijk de indirecte reden waardoor Dexter van der voorn bekend is geworden bij het grote publiek. Zijn naame duikt tegenwoordig namelijk wel steeds meer op in verschillende roddelbladen waarin je kunt lezen over feitjes en roddels van bekende mensen. Ook op het internet valt zijn naam nu steeds vaker in verschillende nieuwsartikelen te vinden. Je zult nu waarschijnlijk wel nieuwsgierig zijn geworden naar de reden die achter het feit zit dat de naam van deze man opeens vaker opduikt in de roddelbladen en op sites die over de showbizz gaan.

 

De reden dat Dexter van der voorn opeens wat bekender is geworden bij het grote publiek is te wijten aan zijn liefdesleven. Hij heeft namelijke een relatie met een vrouw die al wat langer bekend is bij het grote publiek doordat zij een bekende en populaire vrouw is binnen de wereld van de Nederlandse televisie. De vrouw waar het om gaat heet Eva Jinek. Waarschijnlijk zal deze naam wel een belletje bij je doen rinkelen. Eva Jinek is al aantal jaren een bekend figuur in de wereld van de Nederlande televisiewereld. Ze heeft zelfs een eigen talkshow op haar naam staan.

Wat houdt Dexter van der voorn bezig?

Als je meer wilt weten over wie de persoon Dexter van der Voorn is, zul je waarschijnlijk ook meer willen weten over wat deze man nou eigenlijk bezighoudt. Echter, dit is een vraag die niet in heel erg veel detail te beantwoorden is. Er staat namelijk niet heel erg veel informatie over hem openbaar. Bij de andere partners van Eva Jinek was dit een ander geval. Eva Jinek heeft bijvoorbeeld een tijdje een relatie gehad met Freek Vonk. Dit is iemand die zelf ook een bekende carriere heeft en waarover veel online te vinden is. Echter, er is nog iets anders bij deze relatie in vergelijking met eerdere relaties van Eva Jinek met mannen.

 

Dit grote verschil is nu namelijk dat er een kind uit de relatie is voorgekomen. Het gerucht gaat rond dat Eva in verwachting was was een halfjaar nadat het stel elkaar ontmoette. Inmiddels is het zoontje van Eva Jinek en Dexter van der voorn geboren. Het zoontje van de twee heeft de naam Pax gekregen. De bevalling van hun zoontje verliep helaas niet zoals het stel het voor ogen had. Pax is onverwachts met een keizersnede ter wereld gekomen. Na de bevalling heeft moeder Eva nog veel verschillende klachten gehad. Ze heeft erg lang van de bevalling van hun zoontje moeten herstellen.

 

Andere mannen van bekende vrouwen

Dexter van der voorn is op het moment dus eigenlijk voornamelijk bij het grote publiek bekend omdat hij de partner is van een bekende Nederlandse vrouw. Hij is niet de enige man waarvoor dit het geval is. Wereldwijd zijn er nog meer mannen die voornamelijk door de bekendheid van hun vrouw bekend zijn geworden bij het grote publiek. Een voorbeeld van een ander Nederlands stel waarvoor het ook het geval is dat de vrouw bekender is dan de man zijn bijvoorbeeld Chantal Janzen en haar partner. Chantal Janzen zelf is eeen aardig bekende naam in Nederland, echter haar partner Marco Geeratz is een stuk minder bekend. 

 

Er is nog een ander Nederlands voorbeeld voor wie dit principe ook hetzelfde geldt. Dit voorbeeld heeft te maken met Monica Geuze en haar partner. Monica Geuze stat bij het grote publiek om meerdere dingen bekend. Ze is bijvoorbeeld presentatrice van verschillende populaire Nederlandse programmas. Daarnaast is ze ook nog bekend met haar podcast. Echter, de meeste bekendheid heeft Monica Geuze gekrgen door het feit dat ze bekend staat als influencer. Echter, voor haar partner gelden deze dingen niet. Haar partner heet Robbert. Er zijn niet heel erg veel details over deze man bekend, wel is bekend dat hij werkzaam is als retailmakelaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.