Wat voor Apple reparaties zijn er

Wat voor Apple reparaties zijn er?

Je kunt bijna overal een apple reparatie laten uitvoeren door een professional. De prijzen verschillen onderling nog wel eens. Het is afhankelijk van imitatie onderdelen of originele onderdelen. Echter is het prijsverschil minimaal waardoor wij aanraden om originele Apple onderdelen te gebruiken. Wanneer je nog garantie hebt moet dit zelfs verplicht. Wanneer je imitatie onderdelen erin laat zetten vervalt de garantie. Ze kunnen bijna alles repareren van een telefoonscherm tot een speaker. Vaak moet je dit wel online aanmelden bij Apple. Maar je kunt natuurlijk ook even bellen of langsgaan bij de lokale Apple dealer.

Waar kun je deze het beste laten doen?

Het beste is om de reparatie via een Apple winkel te laten doen. De prijs word aan de hand van de grote van je apple toestel bepaald. Dit komt omdat een groter scherm natuurlijk ook meer kost als een kleiner scherm. Bijvoorbeeld de iPhone 8 daar vragen ze 120 euro voor een imitatie onderdeel reparatie. Terwijl je bij de erkende dealer dit voor 136,96 kunt laten doen. Zoals je ziet is het prijsverschil dus maar klein. Imitatie wil niet zeggen dat de onderdelen eerder kapot zijn. Echter geef de fabrikant (Apple) je dan ook geen garantie op onderdelen. Soms doen de telefoonzaken met imitatie onderdelen dit dan. Maar meestal is dit niet meer als 6-12 maanden. Als je een verzekering voor je iPhone hebt afgesloten dan mag je ook alleen bij de erkende dealer de reparatie uit laten voeren. Meestal betaal je bij een scherm reparatie wel een eigen risico. Dit is vaak ook iets wat jezelf veroorzaakt.

Hoe kun je een reparatie aanvragen?

Via de website van Apple zelf kun je een reparatie aanvragen voor je iPhone of iMac. De meest veel voorkomende reparaties kunnen dan worden uitgevoerd door een Apple specialist. Wanneer je niet zeker bent van wat er kapot is kun je hem ook voor onderzoek opsturen. Vaak heb je met een Apple+ verzekering lage of geen kosten voor de reparatie. Wanneer je geen verzekering hebt kan dit snel in de papieren lopen. Het registratieformulier voor de reparatie is eenvoudig om zelf in te vullen. Vaak kun je het artikel dan ook naar Apple sturen. Maar je kunt het ook bij de officiële Apple dealer ter reparatie aanbieden.

Wie heeft de pleister uitgevonden?

De uitvinder pleister heeft er tientallen jaren over gedaan om dit uit te vinden. Het is ontstaan uit het feit dat zijn vrouw Josephine niet zo handig was in de keuken. Zij had dan ook vaak ongelukjes en vandaar dat hij tot de unieke uitvinding van een pleister kwam. Ook voor kinderen zijn er later nog diverse pleisters uitgevonden. Zij houden immers van een mooi plaatje op de pleister. Zo wordt het ook een stuk minder eng voor hun om zich te laten verbinden. Vandaag de dag kennen wij de pleister in allerlei soorten en maten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.