voorbereiding half werk

Voorbereiding is het halve werk!

Word jij binnenkort vader of moeder? Of is je tweede kindje op komst? Zorg er dan voor dat jij en je partner goed voorbereid zijn. Koop op tijd warme en comfortabele babykleding, zodat je niet op het laatste moment hals over kop de deur uit moet om nog kleding in te slaan. Z8 baby is een baby- en kinderkleding merk dat sinds 2004 al een gevestigd bedrijf is in de modewereld. Dit merk is ooit begonnen met een babycollectie, maar heeft zich uitgebreid tot kinderkleding door de grote interesse onder ouders.

Essentiele tips!

Als je nog nooit babykleding hebt gekocht, is het soms lastig om überhaupt de juiste items voor je kindje te vinden. Hieronder een aantal tips om je alvast een beetje op weg te helpen. De allerbelangrijkste tip is: zorg ervoor dat alle stoffen zacht zijn en comfortabel zitten. Je kleintje moet natuurlijk wennen aan allerlei nieuwe invloeden, als hij/zij negen maanden lang in een warme buik heeft gezeten. Help je kindje met het aanschaffen van kleding die een goede rekkende stof heeft. Zo hoef je niet onnodig te worstelen met het aankleden van je baby en heeft hij/zij geen pijn. Babykleding is natuurlijk heel klein. Om te voorkomen dat jij of je partner kledingstukken kwijtraken, kan je bijvoorbeeld sokjes wassen in een waszakje.

Meten is weten!

Wat het nog meer lastig maakt met het aanschaffen van babykleding, is dat kindjes erg snel groeien. Voor je het weet kan je zoontje of dochtertje dat leuke rompertje niet meer aan. Geef daarom verschillende maten door het aan kraambezoek (als ze vragen wat je cadeauwens is). De maten van baby’s is eigenlijk vrij simpel: de aantal centimeters van je kind staat gelijk aan de maat. Is je kindje 50 cm, dan is de maat dus ook 50.

Veiligheid staat voorop

Je kleintje is van alles aan het ontdekken. Er zijn al veel kindjes geweest die naar de spoedeisende hulp zijn gebracht, omdat ze iets verkeerds hebben ingeslikt. Je voorkomt dit al door kleding te kopen die geen onnodige onzin bevat. Denk hierbij aan knoopjes die snel kunnen losraken, kleine haarelastiekjes en speldjes. Veel plezier en succes bij het kopen van leuke en lieve babykleertjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.