Unieke eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

Unieke eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw

Is je sterrenbeeld leeuw of is iemand in je omgeving leeuw? Dan ga je veel in dit artikel herkennen. In dit artikel beschrijven we de eigenschappen die de leeuw zo uniek maken.

Sociale contacten zijn belangrijk voor een leeuw

Voor de leeuw zijn sociale contacten enorm belangrijk. Een leeuw hecht veel waarde aan hechte vriendschappen. Is er in de vriendenkring een conflict dan is de kans groot dat de initiatiefrijke leeuw dit op een doortastende manier weet op te lossen.

Voor de leeuw is het belangrijk dat hij voelt dat zijn omgeving hem weet te waarderen. Indien een leeuw de waardering krijgt die hij verdient dan is hij een ware aanwinst voor zijn omgeving.

Een leeuw in de liefde

Als een leeuw verliefd is dan wordt het jachtinstinct aangewakkerd. Als een speelse kat zal de leeuw zijn liefde weten te veroveren. De overwinning van de leeuw mag zich gelukkig prijzen gezien de leeuw een geweldige minnaar(es) is. Als koning van het dierenrijk ben je gewend aan veiligheid. In een relatie is dit dan ook iets wat je na zult streven. De leeuw en zijn partner moet zich ten alle tijden veilig voelen en een leeuw zal dan ook altijd de voorwaarden scheppen waarin dit mogelijk is.

In de liefde barst de leeuw van de energie en is tegelijkertijd erg zorgzaam. Die zorgzaamheid komt weer van het verlangen tot het scheppen van een veilige omgeving. Een leeuw zal altijd als een huis achter zijn of haar partner staan en er voor zorgen dat die zich ook kan ontwikkelen en tot volledige bloei kan komen.

Een leeuw in de liefde

De leeuw in het werk

Hoe kan het ook anders dan dat de koning van het dierenrijk de leider op het werk is. De leeuw zien we dan ook vaak terug in leidinggevende functies. Het leiding geven is iets wat voor de leeuw als van nature gaat. Zelfs als de leeuw geen leidinggevende functie heeft dan is hij of zij vaak toch nog de natuurlijke leider binnen een groep waarin samengewerkt moet worden. De leeuw vindt het lekker om in het middelpunt te staan en deinst nergens voor terug.

De leeuw voelt zich het prettigst in functie waarin hij of zij zelfstandig kan werken en beslissingen mag nemen. Een leeuw functioneert slecht in een omgeving waarin hem of haar wordt opgedragen wat te doen en waar regeltjes tot op de letter gevolgd moeten worden. Indien de leeuw zich in een dergelijke baan bevindt dan wordt het tijd om verder te gaan kijken of zich omhoog te werken. In een dergelijke situatie zal een leeuw nooit gelukkig in het werk kunnen worden, het is daarom zaak om deze situatie te veranderen.

Als leeuw ben je prima in staat dingen uit handen te geven en anderen aan te sturen. Een leeuw zien we daarom ook wel terug in bestuurlijke functies. De valkuil voor de leeuw is dat hij of zij te autoritair is. Zeker met andere leeuwen op de werkvloer kan dit botsen.

De leeuw en gezondheid

De leeuw is gezegend met een goed afweersysteem. Een leeuw is dan ook niet snel ziek en mocht een leeuw desondanks een griepje oplopen dan is de sterke en vurige leeuw weer snel hersteld. Als jager bruist de leeuw van de energie. Hierin schuilt helaas ook een valkuil voor de leeuw. De leeuw kan maar door blijven gaan met het risico op een gegeven moment opgebrand te raken. Omdat een leeuw zich va nature sterk en vitaal voelt schuilt er ook het gevaar dat de leeuw te weinig aandacht heeft voor zijn of haar gezondheid. Weinig slaap en teveel eten kunnen de leeuw op gaan breken. Ondanks de gezondheid die van nature goed is zal de leeuw daarom er wel aandacht voor moeten hebben dat deze gezondheid door de jaren heen op peil kan blijven.

De leeuw en geld

Als leeuw kan je met anderen delen. Een leeuw is absoluut niet gierig en als een leeuw het goed heeft dan mag hij of zij dit graag met zijn naasten en omgeving delen. Dat een leeuw graag met anderen deelt betekend niet dat zijn banksaldo altijd laag is. Een leeuw kan goed met geld omgaan en zal er altijd naar steven dat er geld is voor onverwachte momenten. Een leeuw mag graag hard werken en wordt graag evenredig voor dit harde werken beloond. Het is dan ook niet raar als een leeuw meer dan gemiddeld aan inkomen heeft. Een leeuw mag dit geld ook graag weer uitgeven en anderen mogen het best zien als de trotse leeuw geld heeft. Een mooie nieuwe auto waarmee gepronkt kan worden is een typische aankoop voor een leeuw.

Een leeuw zal zich altijd verantwoordelijk voelen voor het inkomen in het gezin. Pas als dit veilig is gesteld dan pas zal een leeuw het toelaten dat gepronkt kan worden met mooie spullen. Een leeuw is zeker niet vies van geld en mag er graag meer van verdienen. Dit zorgt ervoor dat een leeuw creatief kan zijn met zijn inkomen en er soms allerlei dingen op na houdt die voor een extraatje zorgen.

Andere eigenschappen van een leeuw

Een leeuw is gepassioneerd om de dingen waarom hij of zij geeft. Een leeuw is voor deze dingen ook makkelijk enthousiast en bevlogen te maken. Zo kan een leeuw zich vol overgave op zijn of haar geliefde, hobby’s of werk storten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.