Raamfolie of gordijnen

Raamfolie of gordijnen?

Je bent op zoek naar nieuwe raamdecoratie. Misschien omdat je bent verhuisd naar een nieuwe woning, of omdat je graag weer eens wat nieuws wilt, óf misschien zou je graag wat meer privacy in huis willen waardoor je op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie. Er zijn tegenwoordig een stuk meer diverse raamdecoraties verkrijgbaar. Jaloezieën, lamellen, plisségordijnen, gordijnen, raamfolie, raamstickers en ga zo maar door. In dit artikel ga ik het hebben over raamfolie en gordijnen. Wat zijn de overeenkomsten, wat zijn de verschillen en waar kun je het beste voor kiezen?

Gordijnen

Gordijnen is een type raamdecoratie die veel voorkomt. Het is stijlvol en sfeervol, je hebt het in honderden verschillende kleuren en patronen én je kunt ze sluiten wanneer je wilt. Gordijnen hebben als voordeel dat het voor sfeer zorgt. Het zorgt voor een leuke aankleding in huis. Je kunt het matchen met de rest van je interieur om zo voor een mooi totaalplaatje te zorgen.

Voordelen:
– Mooi: sfeervol, stijlvol, goed te matchen met interieur

Nadelen:
– Blokkeren vaak een gedeelte van de lichtinval. Het zorgt ’s avonds dus wel voor privacy, maar overdag vaak niet.

Raamfolie

Raamfolie is een trend in de interieurwereld momenteel. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van raamfolie. Raamfolie zorgt voor privacy, zowel overdag als ’s nachts, iets wat veel andere raamdecoraties niet hebben. Het is gemakkelijk aan te brengen en je kunt zelf bepalen hoe veel. Wil je een kleine strook beplakken of wil je het volledige raam van privacy folie voorzien?

Voordelen:

– Zorgt de hele dag voor privacy. Aanbrengen is eenvoudig. Aanschaf is vaak voordeliger dan andere raamdecoraties.

Nadelen:
– Verwijderen kan soms lijmresten achterlaten. Verwijderen kan wel eenvoudig met stickerverwijderaar.

Raamfolie bestel je bij de welbekende webshop Raamfolieonline.nl, via https://www.raamfolieonline.nl. Ze zijn specialisten op het gebied van raamfolie en bieden het product aan in alle soorten en maten. Ook voor vragen over deze manier van raamdecoratie kun je dus bij hen terecht. Raamfolieonline.nl is ook deels de bron voor de info uit dit artikel.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.