Leuke cadeautjes voor kinderen tot 7 jaar

Leuke cadeautjes voor kinderen tot 7 jaar

Kinderen zijn een plezier om voor te winkelen, omdat ze zo enthousiast zijn over alles! Toch kan het best lastig zijn om de juiste keuze te maken. Zeker wanneer de jarige job nog behoorlijk jong is! Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld met leuke cadeaus die elk kind tot 7 jaar leuk zou vinden.

Samen muziek maken

Heeft de jarige job u al een brede interesse in muziek? Denk dan eens aan een klein instrument zoals een ukelele of blokfluit. Je kunt samen oefenen en plezier beleven aan het leren van vrolijke liedjes.

Lekker buitenspelen

Ieder kind houdt van buitenspelen. En met buitenspeelgoed wordt dit nog véél leuker! Een kleine trampoline of een waterpistool zijn hier perfect voor. Op die manier spendeer je samen tijd buiten en maak je de leukste herinneringen.

Een eigen broodtrommeltje

De eerste stappen op de basisschool zijn gezet en hier hoort natuurlijk een stoere broodtrommel bij. Een leuk cadeau is dan ook om een broodtrommel te laten personaliseren. Met broodtrommels van Mymepal heb je de mogelijkheid om zelf je ontwerp te kiezen en de naam van de jarige job op de broodtrommel te laten drukken. Wat een verrassing! En natuurlijk superhandig voor mee naar school.

Een mooi boek

Zit de jarige al met zijn of haar neus in de boeken? Dan ligt deze keuze voor de hand. Maar zorg er wel voor dat het niet te makkelijk of te moeilijk is. Kies voor een boek met het juiste niveau.

Een unieke poster

Voor een creatief kind is niets leuker dan een nieuwe poster voor aan de slaapkamermuur! Gelukkig kun je nu posters laten maken met elke gewenste afbeelding. Zo kun je het favoriete dier of Disneyfiguur van de jarige op de poster zetten. Niet alleen leuk om te geven maar ook zeker om te ontwerpen!

Een leuk spel

Natuurlijk is ieder kind dol op spelletjes. Maar het is vaak lastig om een leuk spel te vinden dat ook nog eens geschikt is voor de leeftijdsgroep van de jarige. Voor kinderen tot 7 jaar zijn er genoeg spelletjes te vinden die uitdagend genoeg zijn maar zeker niet te moeilijk.

Blij verrast met jouw unieke cadeau

Heb je genoeg inspiratie voor een leuk cadeautje? Dan hoef je het alleen nog even mooi in te pakken en de jarige te verrassen met het cadeau dat jij hebt uitgezocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.