Kunststof verpakking op maat!

Kunststof verpakking op maat!

De verpakking is een van de belangrijkste onderdelen van het product. Voor veel producten is het niet eens mogelijk om zonder verpakking aangeboden te worden. Anders kun je het misschien niet gebruiken. Als jij op zoek bent naar sterke en duurzame verpakkingsmaterialen, dan is Dijkstra Plastics wellicht de juiste keuze voor jouw bedrijf. Ze hebben keuze uit alle verschillende soorten verpakkingsmateriaal. Daarom maken ze ook verpakking voor verschillende soorten industrieën. Van chemie en bouw tot aan de diervoedingsindustrie. Blijf deze blog lezen om erachter te komen welk type plastic verpakking geschikt is voor jouw bedrijf of product.

Duurzame en diverse emmer

Dijkstra Plastics is verkrijgbaar in diverse kunststof verpakkingen. Daarbij variëren ze ook in kleuren, zoals grijs, wit en zelfs transparant. De grijze verpakking is gemaakt van gerecycled plastic (PCR). Hierdoor gaan ze lang mee en zijn ze ideaal voor de non-food sector. Het materiaal is ook 100% recyclebaar. Als je bijvoorbeeld een emmer wil verpakken, zijn de beschikbare vormen en maten rond, rechthoekig en vierkant. Maar andere, persoonlijke opties zijn ook mogelijk. Dijkstra Plastics biedt emmers op maat op maat van uw product.

Emmers van Dijkstra Plastic

Voor een emmer van Dijkstra Plastics hoef jij niet naar de winkel. Je kunt deze eenvoudig online bestellen en hoeft er dus niet eens de deur voor uit! Dijkstra Plastics heeft een breed en gevarieerd assortiment, waardoor ze voor elk product de juiste oplossing zijn. Daarnaast levert het bedrijf zeer snel en betrouwbaar. Als je voor 15:00 uur bestelt, word je bestelling binnen 2 werkdagen verzonden. Je ontvangt ook een trackingcode waarmee jij het pakket kunt volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling.

Vragen?

Wil jij nu meer advies over dit soort kunststof verpakkingen of heb jij nog onbeantwoorde vragen, neem dan contact op met Dijkstra Plastics. Je kunt ook op de website kijken voor meer informatie over de producten en levering. Het personeel helpt jou graag verder en voorziet jou van deskundig advies.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.