Beste manieren om koel te blijven deze zomer

Beste manieren om koel te blijven deze zomer

Na de hittegolf en de uitverkochte ventilators van vorig jaar, willen we allemaal graag voorbereid zijn op de hitte dit jaar. Of de zwembaden volledig open gaan is nog maar de vraag. Veel mensen gaan dit jaar ook niet naar het buitenland met vakantie. Daarom is het extra belangrijk om te beseffen dat je het thuis ook hartstikke leuk kan maken. Investeer dit jaar eens in heerlijke waterpret voor volwassenen.

1.  De juiste producten

Ten eerste is het investeren in alle zomerproducten weer een hele opgaven. Als eerste is het handig om te kijken naar uitverkoop als het gaat om zonnebrand en aftersun. Op veel websites kun je ze wat groter inkopen, zodat je maar de helft betaald. Geen gek idee. Ook investeren in een ventilator is een must. Je kan tegenwoordig ook knuffels en kussentjes kopen die je in de vriezer legt, voor wat extra verkoeling. Ook een parasol voor in de tuin is als je thuis blijft zeker een aanrader. Zo maak je nog eens een terras van je eigen tuin.

2.  Buitenbad

Natuurlijk is het hartstikke gezellig om naar het strand of naar het zwembad te gaan. Maar je kan thuis ook heerlijk waterpret creëren. Ook als je het nog een beetje lastig vindt met druktes of als je het teveel gedoe vindt om naar het strand te gaan, is een opblaasbare spa geen gek idee. Je kan zoiets namelijk makkelijk weer opbergen, maar het geeft toch dat beetje extra luxe. Alsof je er echt even uit bent. Geen gekke optie als je thuis wilt ontspannen. Zonder al dat gedoe van een openbaar zwembad. Ook is het fijn dat je dan lekker in de privacy van je eigen huis bent.

3.  De eigen tuin

De eigen tuin hoort een oase van rust te zijn. Je kan een lekker eigen opzetbare of opblaasbaarzwembad neerzetten. Ook kan je wat extra plantjes planten om de sfeer wat leuker te maken. Of je zet een tent neer in je eigen tuin. Zo maak je er hartstikke gezellige dagen van. Zonder dat je door alle stress van ergens heen moeten in de warme auto en dan alles inpakken en uitpakken. Je kan ook in een Bestway jacuzzi investeren, dan haal je alle luxe in huis van een jacuzzi, zonder al het gedoe en de enorme prijs. Deze zijn namelijk opblaasbaar. Dus ook weer makkelijk op te bergen als het weer eens gaat regenen, en weinig onderhoud.

4.  Eigen drankjes en hapjes

Doe deze zomer ook eens moeite om wat lekkere nieuwe recepten uit te proberen. Zoals bijvoorbeeld cocktails, of mocktails. Je kan ook proberen om je favoriete restaurant recepten zelf te maken. Online vind je hartstikke veel inspiratie voor heerlijke zomerse recepten en snacks. Ook kan je zelf ijsjes maken. Probeer eens ‘’nice-cream’’, dat is ijs maar dan gemaakt van bevroren bananen. Hierdoor blijf je ook nog eens gezond.

Al met al is het hartstikke leuk om van je eigen huis en tuin een afkoelende speeltuin te maken. Er is hartstikke veel te bedenken om te doen, laat je innerlijke kind ook eens spelen deze zomer. Of je nou lekker afkoelt in je eigen tuin in een opblaasbaar bad of dat je heerlijke koude cocktails maakt, vakantiegevoel kun je prima thuis creëren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.