Je kiest het makkelijkst het juiste Intex-zwembad bij Zwembadstore!

Je kiest het makkelijkst het juiste Intex-zwembad bij Zwembadstore!

Intex is in Nederland met stipt op 1 de grootste verkoper van opbouwzwembaden. Zodra de zon begint te schijnen zie je in een groot deel van Nederland de blauwe zwembaden opgezet worden. Bij zwembadstore is er een groot aanbod aan Intex-zwembaden, zodat er voor ieder huishouden het perfecte zwembad te vinden is.

Functionaliteiten

De zwembaden van Intex zijn met hun goede prijs-kwaliteitsverhouding ideaal voor elk gezin dat verkoeling zoekt tijdens warme dagen. De kwaliteit van het product staat hoog aangeschreven en de functionaliteiten bepaal je zelf. Zo hebben de meeste Intex-zwembaden de optie om een filterpomp toe te voegen, waarmee het water zo schoon mogelijk blijft. Ook is elk Intex-zwembad af te dekken met een zeil waarmee je vuil in het zwembadwater voorkomt.

Voor ieder wat wils

Als marktleider op het gebied van opzetzwembaden heeft Intex een ontzettend groot assortiment. Intex biedt verschillende maten aan zodat je zelf kan bepalen hoeveel ruimte je zwembad in beslag neemt. Het hoeft namelijk niet veel ruimte te kosten om heel veel waterpret te beleven. Heb je juist een hele grote tuin en wil je een reuzezwembad? Ook hier heeft Intex verschillende opties voor. Zo kunnen alle gezinnen een zwembad vinden die perfect aansluit bij hun wensen.

Accessoires

Een zwembad heeft, vooral als je wil dat het meer dan één zomer meegaat, wel wat onderhoud nodig. Daarvoor bestaan verschillende accessoires. Zo kun je er bijvoorbeeld met kunsstofhoeken voor zorgen dat je zwembad nóg steviger staat. Met een zwembadfilter zorg je ervoor dat er geen insecten en ander vuil in het water blijven drijven. Tot slot maakt de onderhoudsset het je makkelijk om het zwembad goed schoon te maken aan het einde van de zomer. Een schoon zwembad is vooral fijn wanneer je het zwembad de volgende zomer weer op gaat zetten.

Neem contact op bij vragen

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een Intex-zwembad maar heb je eerst nog wat vragen? Bekijk dan even de website van Zwembadstore. Bij elk product staat uitgebreide informatie zodat jij zeker weet dat je straks het juiste zwembad in de tuin hebt staan, of de juiste accessoire hebt besteld voor bij jouw nieuwe Intex-zwembad. Kom je er alsnog niet uit? Neem telefonisch of per e-mail contact op met de Zwembadstore.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.