Phone SE2_iPhone 9-.v1

iPhone SE2/iPhone 9: alles wat je wilt weten over de opvolger van de oude iPhone SE2 en iPhone 8!

Naar verwachting zal de iPhone SE2, soms ook wel de iPhone 9 genoemd, het aankomende jaar op de markt zal verschijnen. Er wordt al enkele jaren druk gespeculeerd over de opvolger van de geliefde kleine iPhone SE. Dit was het goedkoopste iPhone model ooit en werd in 2016 voor het eerst gelanceerd. Het toestel werd direct ontzettend populair, doordat dit met afstand de beste manier was om een goedkope en mooie iPhone in huis te halen. Ondanks alle speculaties bleef een echte opvolger uit. Het heeft er echter alle schijn van dat het toestel in 2020 alsnog uitkomt.

Doordat er zo lang op een goede opvolger is gewacht, zal de iPhone SE2 naar verwachting veel minder lijken op zijn voorganger. Apple zal de afgelopen jaren nodig hebben gehad om veranderingen door te voeren. Bovendien bestaat er ook verwarring over de naam. Sommige Japanse websites beweren dat dit toestel ook verkocht kan gaan worden onder de naam iPhone 9, omdat het nieuwe model meer weg heeft van de Iphone 8 dan van de iPhone SE2. Het toestel komt daardoor over als een opvolger van de iPhone 8. Dit blijkt ook uit beelden die onlangs gelegd zijn door Apple.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de iPhone SE2 of iPhone 9? Wij zetten alle informatie, die we tot nu toe konden bemachtigen, voor jou op een rijtje!

Wat verwachten we van de releasedatum?

Is een losse iPhone SE2 kopen iets wat al tijden hoog op jouw verlanglijstje staat? Dan kan je waarschijnlijk ook niet wachten op de releasedatum. Uit betrouwbare bronnen blijkt dat de release niet al te lang op zich laat wachten. In maart 2020 zal Apple een belangrijk event bijwonen. Bronnen speculeren dat ze op dit moment ook de nieuwe iPhone SE2 of Iphone 9 zullen aankondigen. De release zal niet heel lang daarna volgen, waardoor de SE2 waarschijnlijk het nieuwste iPhone model van 2020 wordt.

Over de prijs van het toestel kunnen we enkel nog speculeren. Wel kunnen we de prijs van de eerste iPhone SE als richtlijn gebruiken. Toen kostte het goedkoopste model 489 euro. Als je koos voor een model met 64GB was je voor 589 euro klaar. Als Apple met een ware opvolger voor de iPhone SE zal komen, kunnen we naar alle waarschijnlijkheid weer dergelijke prijzen verwachten.

iPhone 9/iPhone SE2: verbeteringen om naar uit te kijken

Het ziet er dus naar uit dat het écht gaat gebeuren. Het aankomende jaar kan jij eindelijk een los iPhone 9 toestel (of iPhone SE2) aanschaffen! Maar met welke verbeteringen mogen we dan rekening houden? Hieronder zetten we een aantal dingen die uitgelekt zijn, maar die uiteraard nog niet bevestigd zijn door Apple zelf.

  • De iPhone 11 en iPhone 11 Pro werden uitgerust met een verbeterde chip, de A13 Bionic-chip, waardoor deze veel zuiniger waren dan al hun voorgangers. De oude iPhone SE2 draait nog op een A9-chip. Naar verluidt zal de nieuwe iPhone SE2 ook uitgerust worden met de nieuwste chip, net als alle andere toestellen die mogelijk het komende jaar worden aangekondigd.
  • Ook het design van de nieuwe iPhone SE2 gaat volledig op de schop. Er zijn verschillende uitgelekte renders geweest, die allemaal laten zien dat de iPhone SE2 qua uiterlijk veel meer op de iPhone 8 lijkt. Vandaar ook de verwarring over de naam. Alhoewel het toestel bijna identiek lijkt, zijn er wel enkele opties achterwege gelaten. Dit om kosten te besparen en de iPhone SE2 betaalbaar te houden. Zo zal gezichtsherkenning niet tot de opties behoren.

Kortom: nog veel onduidelijk over de nieuwste iPhone SE2 of iPhone 9. We houden de komende tijd goed de berichtgevingen in de gaten en houden jullie op de hoogte als er meer informatie is. We kijken in elk geval al reikhalzend uit naar maart 2020!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.