Inspiratie bij INHUIS Plaza dé zonweringspecialist!

Inspiratie bij INHUIS Plaza: dé zonweringspecialist!

INHUIS Plaza is gespecialiseerd in zonwering op maat. Voor elk raam, terras of serre heeft INHUIS Plaza de oplossing. Je kunt hier terecht voor zonneschermen en screens, maar ook voor rolluiken, markiezen en terrasoverkappingen. Ben je opzoek naar inspiratie voor zonwering bij jou thuis? INHUIS Plaza inspireert jou graag!

Zonneschermen

Als je opzoek bent naar zonwering om schaduw te creëren in jouw tuin, dan zijn zonneschermen ideaal. Wist je daarnaast dat zonneschermdoeken verkrijgbaar zijn in meer dan 100 kleuren en designs? Keuze genoeg dus! Zonneschermen zijn verkrijgbaar tot maximaal 12 meter breed en met een maximale uitval van 4 meter. Wel kunnen de maximale afmetingen verschillen per type zonnescherm. Zonneschermen zijn daarnaast ook nog eens leverbaar met ingebouwde LED-verlichting of met ingebouwde verwarming. Perfect voor tijdens de fijne lange zomeravonden.

Screens

Screens worden ook wel vlakhangende zonneschermen genoemd, dit omdat de screens strak tegen de woning hangen en van boven naar beneden bewegen. Screens beschermen de ruimte tegen UV-straling. De screens zijn elektrisch bedienbaar met een afstandsbediening, wandschakelaar of met een app. Bediening met een app is ideaal voor wanneer je vaak weg bent van huis. Screens zijn verkrijgbaar met een verduisterend of met een transparant doek. Ook bij screens heb je keuze uit meer dan 90 doekkleuren. Wil je de mogelijke kleuren komen bekijken? Kom dan eens langs in een van de showrooms van INHUIS Plaza.

Rolluiken

Rolluiken hebben verschillende voordelen. Rolluiken dempen het geluid van buitenaf, zijn inbraakwerend en werken isolerend. Zo houden ze de warmte buiten wanneer je de rolluiken gesloten houdt tijdens warme dagen en houden ze de warmte juist binnen op koude dagen. De rolluiken worden daarnaast op maat gemaakt door INHUIS Plaza, zodat ze perfect aansluiten op de ramen. Ook deze zijn elektrisch bedienbaar. Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en systemen. Zo kies je altijd een rolluik wat mooi past bij jouw woning!

Naast zonneschermen, screens en rolluiken zijn er nog meer mogelijkheden binnen zonwering. Heb je interesse in een van de producten of wil je graag goed geadviseerd worden? Bezoek dan eens een van de showrooms van INHUIS Plaza!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.