Hoe overleef je de coronatijd

Hoe overleef je de coronatijd? Met een leuke, nieuwe uitdaging!

Hoe positief je ook bent ingesteld, deze coronatijd vraagt veel ons allemaal. Alle dingen die het leven nou juist zo leuk maken, lijken soms oneindig ver weg. Thuiswerken levert soms extra stress op en er gebeurt op dit moment wel heel erg weinig in je leven. We willen weer mensen ontmoeten, nieuwe dingen ontdekken en geïnspireerd raken. Maar weet je dat je ook nu gewoon aan een nieuwe uitdaging kan beginnen? Je weer goed voelen en lekker in je vel zitten, is misschien wel dichterbij dan je denkt. Hoe? Overweeg eens een nieuwe job.

Je dagelijkse sleur doorbreken

Om te voorkomen dat je gillend gek wordt van het saaie leven in de coronatijd is het zeker het overwegen waard om je te oriënteren op een nieuwe baan. Een nieuwe functie bied je weer uitdaging en iets om je tanden in te zetten. Het vraagt energie, maar het leren van nieuwe vaardigheden en het ontmoeten van nieuwe mensen levert ook weer nieuwe energie op. Het is tijd om je dagelijkse sleur te doorbreken. Weet je wat detacheren is? Dat is het inhuren van personeel via een bureau. Joinuz is bijvoorbeeld zo’n bureau. Heb jij interesse in detachering bij de overheid of de zorg, dan zouden jullie zomaar een goede match kunnen zijn. En die branches hebben je veel te bieden.

Steeds weer nieuwe dingen ontdekken

Ooit gedacht aan werken bij de overheid? De overheid is vrijwel altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste professionals. Het is een prettige en interessante werkgever met veel verschillende werkvelden om nieuwe ervaringen in op te doen. Kies je voor detachering via een bureau als Joinuz, dan doen zij hun best om een functie te vinden die bij je past en perfect aansluit op je interesses en talenten. En zit de klus erop? Dan zoeken ze gewoon weer een nieuwe opdracht voor je. Zo blijf je steeds weer nieuwe dingen ontdekken en hoef je nooit meer bored-out te raken.

Genieten van een nieuwe dynamiek in je leven

Ken je de term bore-out al? Het is een nieuwe, niet te onderschatten ziekte, waarbij je letterlijk ziek wordt van verveling. Als je niet genoeg prikkels en stimulans ervaart in je leven, word je futloos, moe en kun je je steeds slechter tot dingen zetten. Je hebt geen energie, je slaapt slecht en je bent snel emotioneel. Herkenbaar? Overweeg dan zeker die leuke, nieuwe uitdaging bij de overheid. Je vindt er bijvoorbeeld functies op het gebied van het Sociaal Domein, Wonen en Omgeving & Recht. Neem eens een kijkje en geniet weer van een nieuwe dynamiek in je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.