promotiemateriaal beurs

Het belangrijkste promotiemateriaal voor een beurs

Heb jij je als bedrijf ingeschreven op een beurs? Dan mag promotiemateriaal natuurlijk niet ontbreken. Een van de voornaamste redenen waarom jij op een beurs staat is natuurlijk naamsbekendheid. Hoe meer mensen jouw bedrijf leren kennen hoe beter. Op de beurs kun jij aan potentiële klanten laten zien wat jouw precies doet en waar jullie gespecialiseerd in zijn. Hiermee hoop je natuurlijk potentiële klanten binnen te slepen. Echter is het ook van belang dat deze potentiële klanten jouw bedrijf onthouden na de beurs en dit kan je doen door middel van het weggeven van het juiste promotiemateriaal. Hier leggen wij je uit wat je dan het beste kunt geven.

Verschillende kantoorartikelen

Het doel is dat mensen jouw bedrijf onthouden. Daarom moet je niet te moeilijk denken over dit promotiemateriaal. Je wil namelijk dat mensen daadwerkelijk gebruik maken van jouw gifts en daarom zijn kantoorartikelen altijd een goed idee. Iedereen is wel eens een pen kwijt of is op zoek naar een notitieblok. Wanneer je dit laat bedrukken met jouw logo, komt jouw bedrijfsnaam weer onder ogen zodra zij de pen of het notitieblok pakken om te gebruiken. Een pen gris je ook even gemakkelijk mee en kun je gewoon in je binnenzak steken.

Verschillende kantoorartikelen

Inspelen op speciale momenten

Inspelen op speciale momenten doet het altijd erg goed. Dit toont aan dat jij als bedrijf je best hebt gedaan op het bedenken van promotiemateriaal en daarbij komt het bij de bezoeker ook nog van pas. Is het bijvoorbeeld bij Pasen? Geef eens een zakje met paaseitjes. Dit lust natuurlijk iedereen. Is het herfst? Ga dan voor een paraplu! Is de beurs in de maand december? Geef een ijskrabber! Is het bijna Kerst? Een zakje met kerstkransjes is onmisbaar! Genoeg keuze dus!

Originele cadeaus

Hoe origineler jouw promotiemateriaal, hoe eerder mensen jouw bedrijf zullen onthouden. Maar wat kun je nou het beste geven? Denk hierbij aan verschillende soorten kweekkistjes, een klavertje vier in een potje of een boom in een buisje. Druk hierop jouw bedrijfslogo en je hebt een speciaal cadeau. Via deze link kun je nog meer inspiratie opdoen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.