Hoe maak je jouw huis nog gezelliger.v1

Handige spullen voor in de huis en tuin

Het is heerlijk om in de zomer of soms zelfs in de winter in de tuin te zitten. In de zomer kan de zon soms erg fel schijnen en in de winter zal het al snel wat te koud zijn om buiten te zitten. Gelukkig zijn voor beide problemen simpele oplossingen. Zo kun je in de zomer gebruik maken van een schaduwdoek en kun je in de winter een warmtelamp buiten zetten. Ook kun je op koude dagen binnen gezellig voor de elektrische haard gaan zitten. Ben je benieuwd naar de voordelen van deze accessoires voor in huis en tuin? Lees dan vooral verder.

Schaduwdoek voor in de tuin

Een schaduwdoek kan zowel de zon tegen houden op hete dagen als de warmte vasthouden op minder warme dagen. Zo kun je het hele jaar gebruik maken van een schaduwdoek. Je vindt een schaduwdoek rechthoek en in allerlei verschillende kleuren. Zo kan je zelf bedenken welke kleur het mooiste bij jou tuin past. Een schaduwdoek geeft gelukkig wel licht door, zodat je die niet mist op een zomerse dag. Zo kun je onder een schaduwdoek heerlijk met je familie en vrienden de dag doorbrengen. Ook ziet een schaduwdoek er mooi uit in je tuin.

Warmtelamp voor in de tuin

Een warmtelamp terras is ook heerlijk voor het hele jaar. Zo kun je langer blijven genieten van je zomeravonden en kun je nog heerlijk buiten zitten als het koud is. Je word verwarmd door een infrarood lamp. Een infrarood lamp verbruikt relatief weinig energie, dus dat is weer goed voor de planeet en je portemonnee. Ook heeft een infrarood en mooie moderne uitstraling en een goede afwerking. Zo geeft de lamp niet alleen warmte af maar ziet de lamp er ook nog mooi uit in je tuin. Vooral als je een buitenmens bent is dit een fantastische accessoire om te hebben. Zo voelt het alsof het altijd een beetje zomer is in de tuin en kun je het hele jaar buiten zitten.

Elektrische haard voor binnen

Voor nog meer warmte, kun je gaan voor een elektrische haard voor binnen. Je kunt je elektrische haard bestellen bij vinuovo.com. Dit is ideaal voor koudere winteravonden en creëert een gezellige sfeer in de woonkamer. De elektrische haarden worden steeds realistischer en zo zijn ze bijna niet meer van een echte haard te onderscheiden. Het grote voordeel is dat je zelf niet het bos in hoeft te gaan om hout te verzamelen, maar in plaats daarvan gewoon de stekker in het stopcontact kunt steken. Zo maak je het je zelf gemakkelijk en kun je heerlijke avonden met je familie of vrienden voor de haard doorbrengen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.