freesletters

Dit wist je niet over freesletters!

Freesletters worden al jarenlang als effectieve gevelreclame gebruikt. Loop een willekeurige winkelstraat door en je zal direct deze prachtige letters op de gevels zien staan. Wellicht heb je er nooit echt bij stilgestaan, maar wist je dat freesletters een enorme grote rol spelen in de vindbaarheid van een winkel? Wanneer je nooit zelf een winkelpand in het bezit hebt gehad, zal je hier waarschijnlijk niet echt over nagedacht hebben. Zodra je echter zelf op zoek gaat naar freesletters, zal je dit direct ontdekken. Maar welke voordelen hebben deze gevel letters eigenlijk nog meer? Wat kun je hier precies van verwachten? Wij zetten alle informatie, die jij nog niet wist, op een rijtje!

Voordelen van gevel letters

Het grootste voordeel van freesletters voor op uw gevel is natuurlijk direct duidelijk: de vindbaarheid van een bedrijfspand of winkel. Dit zie je vooral duidelijk als je de winkelstraten van ons land betreedt. Op vrijwel iedere gevel zitten deze geweldige 3D letters gemonteerd. Niet gek ook, want zonder deze letters zal je zonder aarzelen zo het pand voorbij lopen. Vindbaarheid is dan ook het belangrijkste voordeel, maar welke voordelen zijn er nog meer?

  • Freesletters zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Omdat iedere reclame uniek en geschikt voor jouw bedrijf moet zijn, kan werkelijk alles op maat gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk om de letters in de huisstijl van jouw logo te ontwerpen. Hierdoor zullen de letters direct een gevoel van herkenning oproepen bij jouw klanten.
  • Relatief goedkope vorm van reclame. Ondanks dat gevelreclame zeer effectief is, hoeft dit helemaal niet zoveel geld te kosten. Natuurlijk betaal je eenmalig een bedrag, maar deze is minder hoog dan als je bijvoorbeeld jarenlang in de krant adverteert. Dit terwijl gevelletters over een zeer lange levensduur beschikken en daardoor ontzettend veel jaren voor ‘gratis’ reclame op jouw gevel kunnen zorgen.
  • Wist je dat er zelfs opvallende gevelletters voor in het donker zijn? Zo val je zelfs tijdens de wintermaanden of de koopavonden goed op.

Freesletters monteren

Ben je bang dat het monteren van freesletters een tijdrovende en bovenal moeilijke klus is en je opnieuw honderden euro’s uit moet geven aan een monteur? Dan kunnen wij je gelukkig geruststellen. Het monteren van deze letters is immers binnen een handomdraai gedaan. Een kind kan de was doen. Bij iedere set gevel letters ontvang je een duidelijke instructie, inclusief lijm, afstandhouders en een werktekening. Zie het als een doe-het-zelf-pakket.

Wanneer je het niet ziet zitten om alles alleen te doen, kan de leverancier vaak ook een voorlijm-functie met je bespreken. Hierbij worden de boorgaten al in de werktekening opgenomen en zijn alle afstandhouders al vooraf verlijmd. Hierdoor is het klusje helemaal snel geklaard. Als het echt niet lukt, kan je natuurlijk altijd contact op nemen met de klantenservice van de productleverancier. Daarnaast bieden veel leveranciers de mogelijkheid om kosteloos of tegen enkele tientjes de freesletters voor jou op te hangen. Zo weet je zeker dat dit netjes gedaan wordt en hoef je zelf niet eens van je werk op te kijken om van de voordelen van de gevel letters te kunnen genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.