Dit moet je weten over touchscreen tafels!

Dit moet je weten over touchscreen tafels!

Touchscreen tafels zijn de perfecte manier om bezoekers te activeren en mensen te informeren over bepaalde zaken. Een touchtafel kan dan ook voor meerdere doeleinden ingezet worden. Zo maken ondernemers vaak gebruik van de tafel om hun plannen aan derden te laten zien of meerdere mensen tegelijkertijd te informeren. Bovendien kunnen bezoekers genieten van een slideshow, digitale kiosk of zelfs virtuele rondleiding! Wist je dat het zelfs mogelijk is om games te installeren? Zo kun je potentiële klanten echt activeren om iets met jullie bedrijf te doen.

Kortom: een touchtafel vormt een unieke manier om informatie uit te wisselen, te vergaderen en de consument te activeren. Er zijn verschillende soorten tafels, zodat je altijd over het juiste activatiemiddel beschikt. In dit artikel lees je wat je zeker moet over touchscreen tafels!

Voor elke gelegenheid

Wie denkt dat je een touchtafel enkel bij een professionele setting tegenkomt, heeft het goed mis. Touchscreen tafels zijn namelijk voor iedere gelegenheid geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koffietafels in vergaderruimtes, maar ook zelfs aan speciale kindertafels. Aan de kindertafels kunnen kinderen geactiveerd worden om te leren of om gewoon lekker games te spelen. Naar verwachting zullen deze in de toekomst bijvoorbeeld ook gebruikt worden op scholen.

Vooral bij kindertafels geldt dat de digitale wereld de toekomst is. Kinderen weten niet beter dan dat ze informatie via een tablet of telefoon krijgen. Een touchtafel speelt dan ook in op hun wereld, waardoor het interessanter wordt om te leren.

Bij het samenstellen van de touchtafel kun je ervoor kiezen om je eigen software te gebruiken, maar je kunt deze ook zelf laten ontwerpen door een professional.

Voor elke gelegenheid

Vaste touchscreen tafel

Ben je op zoek naar een kwalitatieve touchscreen tafel en wil je deze gebruiken om met meerdere personen aan te werken? Kies dan bij voorkeur voor een vaste tafel. Deze wordt eenvoudig op de locatie naar keuze geleverd en gemonteerd en zal voortaan onderdeel uitmaken van het vaste meubilair. Een touchtafel trekt direct de aandacht en zal de eyecatcher van de ruimte zijn. Mensen worden direct geactiveerd om hierbij een kijkje te komen nemen. Ideaal om jouw boodschap over te brengen!

De hoogte van de tafel is verstelbaar, dus bedenk van tevoren goed of je om de tafel wilt zitten of staan. Dan kan de leverancier met de benodigde hoogte rekening houden.

Moodboard tafel

Deze tafel is uitermate geschikt voor ontwerpers. Hierbij kunnen één of meerdere personen hun collega’s en klanten informeren over hun creaties en ontwerpen. Bovendien is het voor de bezoekers ook mogelijk om eigen input te leveren en deze vervolgens op de moodboard te presenteren. Hierdoor beschik je over een zeer interactieve wijze van brainstormen. Samenwerken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Presentatietafel

Wil je een fijne tafel voor op een beurs, event of in de showroom van een winkel? Kies dan voor een presentatietafel. Met deze tafel is het mogelijk om jouw ideeën en producten op ludieke wijze aan de bezoekers te presenteren. Daarnaast is het voor de bezoeker ook mogelijk om zelf interactief aan de slag te gaan. Zo kunnen zij ook zelf tekenen en ontwerpen, hierdoor activeer je de bezoeker om met jouw producten aan de slag te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.