De lente in met een nieuw tafelzeil

De lente in met een nieuw tafelzeil

Nu het mooie weer begint op te komen is het tijd om je tuin en huis weer op te fleuren. Buiten kan dit leuk gedaan worden met planten en gekleurde accessoires. Binnen kun je dit leuk doen met een nieuw tafelzeil. Hiermee geef je kleur en sfeer in huis zonder al te veel moeite te doen. Een tafelzeil kan ook buiten gebruikt worden maar let wel op met regen en zonneschijn. Hierdoor kan een tafelzeil namelijk zijn kleur verliezen en dat wil je niet. Een tafelzeil is een heel multifunctioneel product wat het ook nog eens praktisch maakt! Ook het schoonmaken is een gemakkelijke klus. Lees er alles over in deze blog.

Waar kun je een tafelzeil voor gebruiken?

Alleen waar kun je een tafelzeil dan allemaal voor gebruiken? Wij hebben een aantal punten onder elkaar gezet voor je:

  • Op de eettafel: Een tafelzeil wordt vaak gebruikt voor tijdens het eten. Denk hierbij aan ontbijt, lunch en avondeten. Er wordt nog wel eens geknoeid en dan is een zeil echt heel erg fijn! Hiermee kun je jouw tafel heel gemakkelijk beschermen tegen vlekken en krassen.
  • Borrelen: Niet alleen voor eten maar ook voor tijdens het borrelen is het aan te raden. Er kan nog wel eens wat om gaan en hiermee voorkom je schade aan je tafel. Zo hoef je niet de hele tijd op te letten tijdens het borrelen.
  • Tijdens het knutselen: Een knutselmiddag met de kinderen kan voor heel wat stress zorgen. Het constant op moeten letten of er verf, lijm of iets anders gemorst wordt is niet leuk. Dan is het fijn om een tafelzeil neer te leggen. Deze kun je achteraf schoonmaken en dan heb je geen schade aan de tafel.
  • Een buiten picknick: Wil je graag picknicken buiten? Dan is een zeil ook te gebruiken! Je kunt hierop zitten tijdens het picknicken en dan blijft je kleding mooi droog. Ook ziet het er gelijk heel gezellig uit!
  • Een spelletjes middag of avond: Doe je graag spelletjes maar heb je een ruwe tafel? Dan kunnen er nog wel eens discussies ontstaan over het rollen van de dobbelsteen. Een oplossing daarvoor is een tafelzeil. Dit houdt de tafel plat en voorkomt discussies!

Ben je nog op zoek naar een mooi vrolijk zeil? Bij de webshop www.hiptafelzeil.nl vind je een uitgebreid assortiment aan leuke tafelzeilen. Van patroon tot effen kleur!

Hoe maak je een tafelzeil schoon?

Het fijne aan het gebruiken van een tafelzeil is dat het gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Voor het schoonmaken heb je een vochtige doek en een neutraal schoonmaakmiddel nodig. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen, deze kunnen het materiaal aantasten. Maak na het schoonmaken het oppervlak droog. Na het schoonmaken kun je het tafelzeil weer gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.