Callebaut chocolade: de sleutel voor elk baksel

Callebaut chocolade: de sleutel voor elk baksel

Het is heerlijk om jezelf eens goed uit te sloven in de keuken en een heerlijk baksel te maken. Bij het bakken zijn er ontzettend veel dingen waar je aan moet denken, maar één ding dat je zeker niet mag vergeten is de chocolade. Dit voegt niet alleen een heerlijke smaak toe aan je baksel, ook kun je met smeltchocolade taarten, cupcakes en koekjes decoreren. En wat dacht je van chocoladefondue? Hierbij is chocola natuurlijk ook onmisbaar! Op zoek naar een lekker drankje? Maak er dan chocolademelk van. Dit kan allemaal met de Callebaut chocolade van Baktotaal Bouwhuis. Zij hebben een uitgebreid aanbod bakproducten, waaronder smeltchocolade van verschillende top merken. Meer weten? Lees dan verder!

De mogelijkheden van Callebaut chocolade

Ben jij nog niet zo bekend met Callebaut chocolade? Dit is een druppelvormige chocolade waar je goed mee kunt bakken. Zo is deze chocolade gemakkelijk te smelten, maar ook goed toe te passen op bijvoorbeeld bonbons, chocolaatjes of voor in een chocoladefontein. Met de Callebaut chocolade zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos en kun jij je creativiteit de vrije loop laten gaan. Wist je dat deze soort chocolade ook wordt gebruikt door professionele patissiers? Maar ook wanneer je een beginnend bakker bent, is Callebaut chocolade geschikt. Het is verkrijgbaar in verschillende smaken en onze favoriete smaken zijn limoen en sinaasappel, maar de karamel variant is ook erg lekker!

Smeltchocolade bij Baktotaal Bouwhuis

De partij die wij aanraden voor de aanschaf van al jouw bakproducten is Baktotaal Bouwhuis. Hier vind je niet alleen Callebaut chocolade, maar ook smeltchocolade van BrandNewCake. Gebruik deze om jouw baksels naar een hoger niveau te tillen, maar vergeet hierbij niet om tussendoor te snoepen. Bij deze partij vind je ook chocoladedruppels van de Molden de Hoop. De aardbeien variant van deze is onweerstaanbaar.

Bestel Callebaut chocolade eenvoudig online

Alle merken smeltchocolade zijn eenvoudig bij Baktotaal Bouwhuis te bestellen. Bekijk hun webshop voor meer informatie en andere bakproducten, vul jouw winkelwagen en plaats een bestelling! Heb jij nog vragen over smeltchocolade of over Bouwhuis? Neem gerust contact op met hun klantenservice, zij helpen je graag verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.