Dit zijn de beste oplossingen voor de bouw! 

Dit zijn de beste oplossingen voor de bouw! 

’s Ochtends als de dauw nog op het gras staat, is de bouw al lang en breed aan het werk. Vroeg opstaan, hard werken en weer mooi op tijd naar huis. Met het juiste gereedschap, machines en apparatuur zorg jij ervoor dat je efficiënt te werk gaat en weer op tijd naar huis kan. Hieronder hebben we een aantal oplossingen voor je op een rijtje gezet. Lees gauw verder hoe jij beter en efficiënter te werk kunt gaan in de bouw. 

Trilnaald 

Een trilnaald kan worden gebruikt om beton te verdichten. Door de trillingen van de naald wordt lucht uit het beton gehaald. Door de lucht uit het beton te halen, wordt de structuur van het beton dichter en sterker. Er zijn verschillende methoden om dit te doen, maar het gebruik van een trilnaald is één van de meest effectieve methoden. De trilnaalden zijn te verkrijgen in verschillende typen en uitvoeringen: mechanische, pneumatische en hoogfrequente trilnaalden. Iedere trilnaald heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Benieuwd naar de verschillen? Lees dan goed de productinformatie. 

Hoogfrequent omvormer 

Voor het gebruik van een trilnaald, dien je een hoogfrequent omvormer te hebben. De omvormer zorgt ervoor dat de stroom wordt omgezet in de spanning in Volt die genoeg is om de trilnaald aan te sturen. De omvormer is van een robuuste bouwvorm die maximale bedrijfszekerheid en een lange levensduur garandeert. De hoogfrequent omvormer is voorzien van een“syntec” magneetsysteem, een motorbeveiligingsschakelaar en een CEE w.c.d., 42V-200Hz. De HFO is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bekijk bij Lievers Holland het volledige aanbod! 

Troffelmachines 

Een troffelmachine kan worden gebruikt om de vloeroppervlakten af te werken. Het is een makkelijk apparaat dat zorgt dat een betonnen vloer wordt geschuurd en afgewerkt. Ondanks de krachtige motor verbruiken de troffelmachines maar weinig brandstof. De machine beschikt over een hoog-rendement vertragingskast en slijtvaste troffelbladen. Met de troffelmachine doe je een aankoop die laag is in onderhoud en nog jaren meegaat. Voor mensen die wat langer zijn is de troffelmachine ook in hoogte verstelbaar. Hierdoor voorkom je rugklachten en kun je op de juiste hoogte aan het werk gaan met de troffelmachine.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.