Alles wat je moet weten over de aanschaf van een kantoorunit

Alles wat je moet weten over de aanschaf van een kantoorunit

Ben je op zoek naar een flexibele kantoorruimte? Dan is de aanschaf van een mobiele kantoorunit de perfecte oplossing. Deze mobiele units vind je vaak terug op fabrieksterreinen en/of bouwplaatsen. Hiermee wordt op iedere locatie een praktische en comfortabele werkruimte gerealiseerd. Soms worden deze units ook toegepast in de buurt van vaste kantoorruimtes om zo extra ruimte te creëren.

Creëer extra ruimte met een kantoorunit; het klinkt misschien heel eenvoudig, maar is het alleszins niet. Want waar moet je aan denken als je een kantoorunit aanschaffen? Over welke mogelijkheden beschik je? Wij zetten alles wat je moet weten voor jou op een rijtje.

Jij bepaalt de werksfeer

Als je besluit een mobiele kantoorunit aan te schaffen, wil je natuurlijk wel weten over welke mogelijkheden je precies beschikt. Natuurlijk zal je eerst voornamelijk kijken naar de grootte van de ruimte. Is de ruimte voldoende om al jouw werkzaamheden in te kunnen doen en is dit ook voor de rest van het personeel mogelijk? Gelukkig vind je kantoorunits in alle soorten en maten en is er eigenlijk altijd wel eentje die bij jouw wensen aansluit.

Natuurlijk is niet enkel de ruimte van belang en moet je ook kijken naar de werksfeer. Maar welke zaken zijn van belang voor een prettige werksfeer?

  • Geluiddemping: je wilt immers niet dat anderen overlast ervaren van jullie werkzaamheden. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Als jij werk op een bouwlocatie probeert te verrichten, is het wel zo prettig als je zo min mogelijk door de geluiden van buitenaf wordt gestoord.
  • Isolatie: natuurlijk is het wel zo prettig om van een aangename temperatuur in de werkruimte te genieten. Doordat mobiele units vaak minder beschut staan is een goede isolatie dan ook van essentieel belang. Dit kan enkel gerealiseerd worden als er van hoogwaardige materialen gebruik wordt gemaakt. Geïsoleerde plafonds en wanden maken de werkomgeving direct een stuk aangenamer.
  • Extra opbergruimte en/of sanitaire voorzieningen: je kan de mobiele unit tevens met meer extra’s laten voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra opbergruimte en/of sanitaire voorzieningen. In de goedkoopste uitvoering geniet je enkel van een fijne, warme en droge plek om je werk te kunnen verrichten. In de luxere versie kan je zelfs over een eigen keukentje, toilet en extra ruimtes beschikken. Bepaal wat noodzakelijk is om jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren en baseer daar jouw uiteindelijke keuze op!

Slechts tijdelijk een kantoorunit nodig?

In bepaalde situaties is een mobiele unit slechts voor een korte tijd nodig. In dat geval kan je er ook voor kiezen om de unit te huren. Indien deze periodes echter vaker voorkomen, kan de aanschaf van een mobiele unit veel meer opleveren.

Wil jij weten welke mogelijkheden er precies zijn en wat voor jou de gunstigste optie is? Bespreek dit dan met een leverancier in mobiele units. Zij kunnen jou precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en hoe het kopen van een mobiele unit alsnog veel kan opleveren. Zo vind je snel een oplossing die bij jou past voor het creëren van extra kantoorruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.